Om oss

Global Enviro Solutions

Global Enviro

Global Enviro tilbyr miljøvennlige løsninger både til lands og til sjøs, fra nord til sør. Selskapet har utviklet en patentert prosess for å håndtere matavfall gjennom aerobisk nedbrytning. Systemet er i drift i over 50 installasjoner i flere land med mange års driftshistorikk.

Løsningen gir store driftsfordeler for brukere, ved lavere kostnad for avfallshåndtering, lavere personalkostnader gjennom forenklet håndtering av avfall, mer hygienisk håndtering og en miljøvennlig løsning for samfunnet. Global Enviro leverer «turn key» løsning som er enkel å installere og bruke.

Global Enviro ble stiftet i 2002 i Ulsteinvik utenfor Ålesund, men så ikke sin nåværende form før 2006. Vi leverte vårt første anlegg til Scandic Sunnfjord Hotel & Spa høsten 2006. Dette anlegget er fortsatt i full drift.

Senere flyttet selskapet til østlandet for å kunne serve sine kunder i større grad og er nå etablert i Lier.

I menyen over kan dere finne mer informasjon om hvilke produkter og løsninger vi kan tilby.

Sverdrupstasjonen i Ny-Ålesund, Arktis

Sverdrupstasjonen i Ny-Ålesund, Arktis

Sverdrupstasjonen ligger i forskerlandsbyen i Ny-Ålesund, på nordsiden av Brøggerhalvøya på sørkysten av Kongsfjorden, Svalbard. Stasjonen har installert Enviro 2000 CM 50 Compact som reduserer opp til 50 tonn med matavfall til 5 tonn luktfri og næringsrik jord pr år.

Fra nord til sør

Fra Arktis til Antarktis

- og alt i mellom

Troll forskningstasjon Sørpolen, Antarktis

Troll forskningstasjon Sørpolen, Antarktis

Troll er Norges forskningsstasjon i Antarktis. Det blir gjort bla. meteorologiske observasjoner og biologisk forskning. Stasjonen er i drift hele året. Stasjonen har installert Enviro 2000 CM 50 Compact som reduserer opp til 50 tonn med matavfall til 5 tonn luktfri og næringsrik jord pr år.